Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Είχαμε τον έλεγχο 40 λεπτά”

“Είχαμε τον έλεγχο 40 λεπτά”

vagelis ziagkos rethymno

Το Ρέθυμνο πήρε μία σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Προμηθέα Πάτρας για την 7η αγωνιστική της Basket League. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του είχε τον πλήρη έλεγχο στην αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημαντική νίκη. Δύο καθοριστικοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Πρώτον τα υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, που αποτυπώνεται στο γεγονός ότι ελέγχαμε το παιχνίδι και στα 40 λεπτά. Και δεύτερον στη συγκυρία ότι ο Προμηθέας προέρχεται από δύο συνεχόμενα, υψηλών απαιτήσεων, παιχνίδια, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εκμεταλλευτήκαμε αυτό το γεγονός και στοχεύσαμε σε αυτά που εμείς αναγνωρίσαμε ως αδυναμίες και στο επιθετικό και στο αμυντικό παιχνίδι του Προμηθέα. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα σε στιγμές που φαινόταν ότι ο Προμηθέας ανεβάζει την απόδοση και την πίεση του. Μας προβληματίζουν τα 17 λάθη και τα 12 επιθετικά ριμπάουντ που δώσαμε. Είναι δύο στοιχεία που απαιτούν βελτίωση.

Αυτό που έχουμε ως αρχή στη δουλειά μας είναι πως από βδομάδα σε βδομάδα προσπαθούμε να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια στον [ρομηθέα και τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…