Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για πράξεις”

“Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για πράξεις”

sxizas paok

Αυτοσκοπό την νίκη ακόμα και με ένα πόντο έχει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Σταύρο Σχίζα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ήφαιστο Λήμνου. 

Παράλληλα, όπως δήλωσε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ξέρει ότι ο κόσμος του δικεφάλου του βορρά θα είναι στο πλευρό τους για να τους δώσει ενέργεια τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για την νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αρκετά περίεργη με την αλλαγή του προπονητή, αλλά πιστέψτε με το μόνο που υπάρχει τόσο στο δικό μου μυαλό, όσο και σε αυτό των συμπαικτών μου, είναι η νίκη στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Σε κανέναν μας δεν αρέσει η εικόνα που παρουσιάζουμε στα τελευταία παιχνίδια και ξέρουμε ότι αυτό αλλάζει μόνο με νίκες. Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και είμαστε όλοι μας συνειδητοποιημένοι για την κρισιμότητα του αγώνα με τον Ήφαιστο και γενικά της χρονιάς.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για πράξεις και πιο συγκεκριμένα για νίκες. Σκέφτομαι μόνο το ματς του Σαββάτου, και πώς θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη, έστω και με έναν πόντο κόντρα σε μια καλή ομάδα.

Ξέρω ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και θα μας δώσει ενέργεια και ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Θέλω να ξέρουν κι αυτοί ότι θέλουμε να νικήσουμε όσο κι εκείνοι και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…