Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Ανεπανάληπτο αυτό που βιώσαμε στο Μόναχο με τον κόσμο”

“Ανεπανάληπτο αυτό που βιώσαμε στο Μόναχο με τον κόσμο”

mitoglou panathinaikos omadiki

O Παναθηναϊκός αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον Ηρακλή (25/11, 19:00), για την 8η αγωνιστική της Basket League, με τον Ντίνο Μήτογλου να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου αλλά και για τον κόσμο των “πρασίνων”.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
“Καλησπέρα σας,

Η προηγούμενη ήταν μια εβδομάδα ιδιαίτερα καλή για την ομάδα μας. Έχοντας δύο εκτός έδρας ματς Ευρωλίγκας εντός τριών ημερών, πετύχαμε το απόλυτο των νικών και ανεβήκαμε τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Η ομάδα δείχνει πως έχει ανοδική πορεία την οποία οφείλουμε να επιβεβαιώσουμε και στα προσεχή παιχνίδια. Κάπου εδώ θα ήθελα να σταθώ στη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου μας και στην απίστευτη στήριξή τους, τόσο στο Κάουνας, όσο -περισσότερο- και στο Μόναχο.

Αυτό που βιώσαμε στη Γερμανία ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο Μόναχο νιώσαμε την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου μας.

Από την άφιξή μας στο ξενοδοχείο, όπου μας περίμεναν 150 άνθρωποι στην εκδήλωση για το PAO ALIVE, μέχρι τον αγώνα όπου είχαμε περισσότερους από 1000 φιλάθλους στο πλευρό μας. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Η έδρα της Μπάγερν είχε μετατραπεί σε δική μας έδρα, γεγονός που θεωρώ ότι μας βοήθησε πολύ να παίξουμε καλά και να φτάσουμε στη νίκη. Πραγματικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μας στήριξαν και μας στηρίζουν! Υποσχόμαστε πως ως ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για να τους το ανταποδώσουμε.

Σημασία τώρα έχει να συνεχίσουμε ανάλογα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ηρακλή. Μια πολύ “δεμένη” και σοβαρή ομάδα. Για εμάς θα είναι σημαντικό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όντες σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος και ακολούθως θα αφοσιωθούμε στη Μπασκόνια.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…