Κεντρική Β' Εθνική Πολύ όμορφη κίνηση από Μαρούσι!

Πολύ όμορφη κίνηση από Μαρούσι!

maroussi mandraikos

Το Μαρούσι αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον Δούκα (10/11, 17:00), για την 6η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής, με την ομάδα από τα Βόρειο Προάστια να καλεί τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών να δώσουν το παρόν στον συγκεκριμένο αγώνα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:
“Την Κυριακή 10.11.2019 ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, στην προσπάθεια που κάνει για την επάνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης Ανδρών. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά Αμαρουσίου (Νιόβης & Διονύσου, Άγιος Θωμάς, Μαρούσι).

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στον εντός έδρας αγώνα μας μαζί με τα παιδιά σας, με σκοπό να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα. Απολαμβάνουμε το παιχνίδι, υποστηρίζουμε την ομάδα μας, χειροκροτούμε τον αντίπαλο. Μέσα σε φίλαθλο πνεύμα ευγενούς άμιλλας, προάγουμε την αγάπη για τον αθλητισμό και το “ευ αγωνίζεσθαι” και κλείνουμε την πόρτα στο φανατισμό. Θεωρούμε μεγάλη μας τιμή να σας έχουμε δίπλα μας στην προσπάθεια για την επαναφορά του Συλλόγου της πόλης μας σε υψηλό επίπεδο.

Με Φιλικούς και αθλητικούς χαιρετισμούς,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …