Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Περράκης:”Κοιτάμε μπροστά”

Περράκης:”Κοιτάμε μπροστά”

perrakis

Στην ώθηση που δίνει στο Λαύριο στα εντός έδρας παιχνίδια ο κόσμος με την παρουσία του εστίασε ο Μιχάλης Περράκης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του “τρέφονται” από την ενέργεια των φιλάθλων.

Παράλληλα, αναφορικά με το Ρέθυμνο εστίασε στο ότι προέρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ που του έχει δώσει ψυχολογία, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για να πετύχει τον στόχο της που είναι η νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Με το ηθικό ανεβασμένο παρά το αρνητικό αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε και από μια κακή εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα μας είναι πανέτοιμη να είναι ανταγωνιστική κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings.

Ο αντίπαλος μας αυτή την εβδομάδα προέρχεται από μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και λογικά έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία. Έχουμε δουλέψει αρκετά για αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο γήπεδο για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι φυσικά η νίκη!

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια διάθεση, το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό, για να βγουν στο γήπεδο όσα κάνουμε στις προπονήσεις.

Εμείς κοιτάμε μπροστά και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες αλλά και στις καλές εμφανίσεις μπροστά στους φιλάθλους μας. Όταν παίζουμε στο «σπίτι» μας, για να φτάνουμε στις νίκες “τρεφόμαστε” από την ενέργεια των φιλάθλων του Λαυρίου Megabolt γι΄αυτό όλοι οι δρόμοι αύριο, Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 3:45 μμ, οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου.

Be there!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…