Κεντρική Β' Εθνική Πανερυθραϊκός: Δύο εβδομάδες εκτός ο Λυκογιάννης!

Πανερυθραϊκός: Δύο εβδομάδες εκτός ο Λυκογιάννης!

panerythraikos lykogiannis

Ο Πανερυθραϊκός αντιμετωπίζει αύριο το Μαρούσι, αλλά τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία την ομάδα της Νέας Ερυθραίας. Αυτήν τη φορά πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Χριστόφορος Λυκογιάννης, ο οποίος θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

Αναλυτικα:

“Δεν αφήνουν σε… ησυχία τα προβλήματα τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος στην αυριανή (Κυριακή 3/11, 17:00) εντός έδρας αναμέτρηση του «Στέλιος Καλαϊτζής» κόντρα στο Μαρούσι, για την 5η Αγωνιστική της Β’ Εθνικής, θα παραταχθεί εκ νέου με σημαντικές απουσίες.

Την περασμένη εβδομάδα ήταν οι Γιαουρτόγλου και Δέλλιος που είδαν το παιχνίδι με τον Πρωτέα από την άκρη του πάγκου, κάτι που θα συμβεί αύριο με τον Χριστόφορο Λυκογιάννη, ο οποίος δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες του Πανερυθραϊκού απέναντι στην παλιά του ομάδα, καθώς υπέστη θλάση στον δικέφαλο, μένοντας εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Έτσι, μαζί με τον μονίμως απόντα Παναγιώτη Στάθη (ο οποίος ανεβάζει διαρκώς «στροφές» και ενδέχεται να μπει νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων) θα είναι οι δύο που θα βρίσκονται στο «απουσιολόγιο» του Δημήτρη Χουχουλή.

Φυσικά, περιμένουμε ο κόσμος του Πανερυθραϊκού να δώσει, για ακόμη μία φορά φέτος, βροντερό παρών, γεμίζοντας ξανά το «Στέλιος Καλαϊτζής» και με τη δύναμή του να δώσει στον κόουτς Χουχουλή και τους παίκτες μας την έξτρα ώθηση!

* Η αυριανή αναμέτρηση θα μεταδοθεί LIVE, όπως και όλες οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, μέσα από την Ενότητα ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ LIVE (https://panerythraikosbc.gr/live-tv/), στην ολοκαίνουρια Επίσημη Ιστοσελίδα του Συλλόγου μας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…