Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός-Ιωνικός 107-71

Παναθηναϊκός-Ιωνικός 107-71

charalabopoulos papapetrou

Την 7η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην basket league πήρε ο Παναθηναϊκού επικρατώντας με επί του Ιωνικού στο κλειστό “Νίκος Γκάλης”. Ο Γιώργος Βόβορας στο ντεμπούτο του στον πάγκο του τριφυλλιού είδε τους παίκτες του να είναι πολύ εύστοχοι και να παίρνουν μια άνετη νίκη.

Με καλό ρυθμό ξεκίνησαν οι δύο ομάδες την αναμέτρηση με τον Ιωνικό να ακολουθεί τους πράσινους στο ξεκίνημα και το σκορ να είναι 9-6 στο πρώτο τρίλεπτο. Στην συνέχεια το τριφύλλι μεγάλωσε την διαφορά σταδιακά με πολύ καλό τον Νίκο Παππά που είχε 3/3 τρίποντα στα πρώτα 7 λεπτά και το δεκάλεπτο να λήγει στο 27-16.

Στην δεύτερη περίοδο οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα διατήρησαν υψηλά ποσοστά ευστοχίας και ανέβασαν γρήγορα την διαφορά στους 17 (43-26) στο 15′. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους 15 (52-37) με ένα λεπτό πριν το ημίχρονο για να έρθει το 58-37 της ανάπαυλας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν εξαιρετικά ποσοστά και φλέρταραν με το να ανεβάσουν την διαφορά στους τριάντα πόντους, με τον Τόμας να πετυχαίνει το πρώτο τρίποντο του δευτέρου ημιχρόνου, και την διαφορά να πηγαίνει τελικά στους 30 μετά από τρίποντο του Μπέντιλ και κάρφωμα του Παπαγιάννη (69-39). Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν για να έρθει το 82-52 του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε γίνει πια διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Γιώργο Βόβορα να κάνει ροτέισον και βλέπει τους παίκτες του να εξακολουθούν να είναι αποτελεσματικοί για να έρθει το τελικό 107-71.

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 58-37, 82-52, 107-71

panathinaikos ionikos1

panathinaikos ionikos2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…