Κεντρική Διεθνή Ομπράντοβιτς:”Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι”

Ομπράντοβιτς:”Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι”

zeliko obradovic

Μήνυμα ενότητας έδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του μετά την νίκη της Φενέρ επί της Τόφας για την τουρκική λίγκα, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τους φιλάθλους για την στήριξη τους.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός συνεχάρη τους παίκτες του για την αντίδραση μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την σημερινή τους εμφάνιση, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει οδηγός για την συνέχεια.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Μετά το κακό ματς που είχαμε στην Μόσχα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας μου σήμερα. Αυτή η εμφάνιση πρέπει να αποτελέσει οδηγό για το πώς θα παίζουμε από εδώ και στο εξής. Συγχαίρω τους παίκτες μου για τη σημαντική νίκη και το πώς έπαιξαν.

Ξέρω ότι είμαστε σε μία δύσκολη στιγμή. Όλοι μας το καταλαβαίνουμε. Θα το επαναλάβω για άλλη μία φορά ότι είναι πολύ ιδιαίτερη για εμάς η στάση του κόσμου. Τα σκαμπανεβάσματα είναι μέσα στη ζωή, αλλά πρέπει να μένουμε όλοι ενωμένοι για να προοδεύουμε.

Σήμερα θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο. Ήταν εδώ σήμερα, μαζί με πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Μας στήριξαν σε μία πολύ δύσκολη στιγμή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…