Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο προπονητής κι ο… εκτυπωτής

Ο προπονητής κι ο… εκτυπωτής

Όλοι βλέπουν, όλοι ξέρουν, λίγοι έχουν το θάρρος (ή έστω τη διάθεση) να μιλήσουν. Ο Κώστας Τσαρτσαρής είναι ένας από αυτούς. Έχει άποψη και την καταθέτει. Εν προκειμένω το έκανε με αφοπλιστικό τρόπο, θέλοντας να θίξει τον τρόπο με τον οποίο αλλάζουν οι ομάδες τους προπονητές του. Αφορμή (όχι αιτία) ήταν η απομάκρυνση του Ηλία Ζούρου από το Περιστέρι κι ο πρώην διεθνής παίκτης δεν άφησε ασχολίαστη και τη λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

«Μα γιατί δεν ασχολείσαι με την αγωνιστική προπονητική Κώστα;» -«Γιατί ο προπονητής στην Ελλάδα είναι πιο αναλώσιμος από κόλλα Α4 σε εκτυπωτή. Πάρτε για παράδειγμα πώς έπραξαν οι δύο από τις μεγάλες μου αγάπες. Με δύο εκ των κορυφαίων προπονητών» τιτίβισε ο Τσαρτσαρής.

Βεβαίως, από κάτω βρέθηκαν αρκετοί να διαφωνήσουν, άλλωστε αυτή είναι η δύναμη (ενίοτε κι η κατάρα) των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο Τσαρτσαρής, ένας από τους πιο έξυπνους μπασκετμπολίστες, που κι ως παίκτης, αλλά και τώρα που ασχολείται με την προπονητική των μικρών παιδιών κρατά το ίδιο προφίλ. Λέει αυτό που θέλει, χωρίς εντάσεις και κατά βάση είναι πολύ εύστοχος. Έτσι και τώρα επισήμανε ένα πρόβλημα του ελληνικού μπάσκετ, που υπερβαίνει τα συγκεκριμένα πρόσωπα και τις ομάδες, αλλά αφορά στη νοοτροπία που έχουμε. Αυτό ήθελε να θίξει και μάλλον… ευστόχησε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Παπαπέτρου, ατομικό ο Νέντοβιτς

Με ένα θετικό και ένα αρνητικό νέο πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού …