Κεντρική Γ' Εθνική O Μίλωνας απάντησε στον Άρη Θήβας! “Τους συμπονούμε…”

O Μίλωνας απάντησε στον Άρη Θήβας! “Τους συμπονούμε…”

milon aris thivas

Ο Μίλωνας πήρε μία μεγάλη εντός έδρας νίκη, καθώς επικράτησε στην παράταση του Άρη Θήβας. Οι φιλοξενούμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία έκαναν λόγο για “άσκηση πίεσης στους διαιτητές” από τους γηπεδούχους. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση και τονίζει ότι όλος ο κόσμος μπορεί να δει ποιος άσκησε πίεση και ότι συμπονούν τον Άρη Θήβας.

Αναλυτικά:

“Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του φίλου σωματείου, Άρη Θήβας για το μεταξύ μας παιχνίδι. Αρχή του Συλλόγου μας είναι να μην προχωράει σε ανακοινώσεις ανούσιες, η ακόμη περισσότερο σε ανταλλαγή ανακοινώσεων με αντίπαλα σωματεία.

Από την άλλη δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε, ότι ευτυχώς για όλους μας και κυρίως για εσάς στην Θήβα, (σας γλυτώνουμε από έξτρα κόπο), το παιχνίδι ήταν LIVE STREAMING Από το κανάλι του MILON TV, και έτσι όλοι οι φίλαθλοι και όχι μόνο οι παρόντες είχαν η και έχουν ακόμη την δυνατότητα να δουν το παιχνίδι και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Να δουν πχ ποιος άσκησε πίεση στους διαιτητές, να δουν τα σφυρίγματα όλου του παιχνιδιού, και σίγουρα να δουν και το παιχνίδι που ήταν εξαιρετικό και συναρπαστικό από δύο πολύ καλές ομάδες.

Καταλαβαίνουμε την στενοχώρια και την πίκρα από μία ομάδα που έχει χάσει τρία παιχνίδια στην παράταση, και τους συμπονούμε……

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο φίλο σωματείο του Άρη Θήβας.

ΥΓ. Ο προπονητής μας Δημήτρης Αποσκίτης έφαγε τεχνική ποινή μετά από πεντέμισι χρόνια, και είμαστε σίγουροι ότι πολλοί που θα μάθουν ότι ο συγκεκριμένος τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή θα φροντίσουν να δουν το παιχνίδι……”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…