Κεντρική Διεθνή MVP της αγωνιστικής ο Φελντέιν! (pic)

MVP της αγωνιστικής ο Φελντέιν! (pic)

e117b1c1 james feldeine hapoel jerusalem nymburk

Ο Τζέιμς Φελντέιν αναδείχθηκε MVP της 3ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να έχει 25 πόντους (2/2δ., 6/9τρ., 3/3β.), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 26:07, συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο ranking στη νίκη της Χαποέλ Ιερουσαλήμ εναντίον της Ράστα Βέχτα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Κάνω πολλά σουτ στην προπόνηση, αλλά και στο χέσταμα, για να βρω ρυθμό. Στην προθέρμανση πριν από το ματς με την Βέχτα, έκανα το ίδιο κι ένιωσα πως μπορώ να τα καταφέρω και στο παιχνίδι. Όταν ευστοχώ σε μερικά σουτ, νιώθω ότι μπορώ να το κάνω από παντού.

Δεν έχει σημασία πόσους πόντους θα βάλω. Θέλω μόνο να νικάω, γιατί με αυτό χαίρομαι. Θα κάνω τα πάντα για να νικάει η ομάδα μου. Αν αυτό σημαίνει να σκοράρω μερικούς πόντους, τότε αυτό θα κάνω.

Πνευματικά, θέλω να παίζω καλά και ο προπονητής μού δίνει πολλή αυτοπεποίθηση σε κάθε αγώνα. Αλλά είναι και δικό μου θέμα αυτό. Αν δω την μπάλα να μπαίνει μέσα μερικές φορές, τότε η αυτοπεποίθησή μου αυξάνεται. Αλλά ακόμα κι αν δεν μπει, ξέρω πως έχω δουλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτό και κάποιες φορές θα αποτύχω κιόλας. Αν δεν είναι σε αυτό το παιχνίδι, θα συμβεί στο επόμενο.”

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…