Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα – Μακάμπι Τελ Αβίβ 96-73

Μπαρτσελόνα – Μακάμπι Τελ Αβίβ 96-73

nikola mirotic fc barcelona maccabi

Ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπαρτσελόνα. Οι “μπλαουγκράνα” ήταν φανταστικοί κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πήραν εύκολα τη νίκη με 96-73. Ο Νίκολα Μίροτιτς σ΄ακόμη ένα ματς έκανε πράγματα και θαύματα και με το double double, που έκανε (25 πόντοι – 14 ριμπάουντ), οδήγησε τους Καταλανούς στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο και οι δύο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ (21-18). Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν εξαιρετική στη δεύτερη περίοδο. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε ότι ήθελε και κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και προηγήθηκε με 46-43. Στο δεύτερο μέρος, όμως, δεν είχε ανάλογη εικόνα και τα πράγματα άλλαξαν.

Η Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική στην επίθεση της και με τους 31 πόντους, που σημείωσε στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφερε να ανακτήσει τα ηνία του σκορ (74-66). Η τέταρτη περίοδο ήταν καταστροφική για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι “μπλαουγκράνα” δέχτηκαν μόλις 7 πόντους και εκτόξευσαν τη διαφορά στους 20 πόντους και “διέλυσαν” τους Ισραηλινούς (96-73).

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 43-46, 74-66, 96-73

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…