Κεντρική Διεθνή Λούκιτς:”Κάναμε λάθος στην τελευταία φάση, ήμασταν τυχεροί”

Λούκιτς:”Κάναμε λάθος στην τελευταία φάση, ήμασταν τυχεροί”

lukic

Στην τύχη της ομάδας του στην τελευταία φάση που έδωσε το τελευταίο σουτ στο Περιστέρι εστίασε στις δηλώσεις του ο Ζόραν Λούκιτς, τονίζοντας ότι οι παίκτες του μετά το επιθετικό ριμπάουντ έπρεπε να κρατήσουν την μπάλα ώστε να μην δώσουν χρόνο επίθεσης στους παίκτες του Ηλία Ζούρου.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ήταν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Ξέραμε τι μας περίμενε εδώ! Ελέγξαμε πολύ καλά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς στο δεύτερο ο αντίπαλος έπαιξε πιο επιθετικά και δεν το λέω ως δικαιολογία, απλώς οι παίκτες μου δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν. Χάσαμε ένα λέι-απ, ένα κάρφωμα και δυο ελεύθερες βολές από τους καλύτερους σουτέρ μας. Αν τα είχαμε βάλει θα ελέγχαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο. Στην τελευταία μας επίθεση δημιουργήσαμε χώρο για ελεύθερο σουτ, αλλά χάθηκε. 

Και αντί να βγάλουμε την μπάλα έξω μετά το ριμπάουντ για να κυλίσει ο χρόνος, προσπαθήσαμε να πετύχουμε καλάθι και το χάσαμε. Έτσι, δώσαμε την ευκαιρία στο Περιστέρι για το τελευταίο σουτ. Το έχασαν, ήμασταν τυχεροί! Το Περιστέρι είναι μια ομάδα εξαιρετικά οργανωμένη, ξέρουν τι ζητούν επιθετικά και αμυντικά, αλλάζουν άμυνες, διαχειρίζεται καλά τον χρόνο, έχουν επιλογές με το νταμπλ-τιμ, πρέπει λοιπόν εσύ ως αντίπαλος να είσαι εξαιρετικά καλά προετοιμασμένος. Δεν περίμενα ότι θα είναι εύκολο το ματς. Και το είχα πει και στους παίκτες μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…