Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λιούις:”Ήμουν υγιής και έκανα αυτά που ξέρω”

Λιούις:”Ήμουν υγιής και έκανα αυτά που ξέρω”

louis

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τζεκουάν Λιούις στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ήφαιστο, έχοντας 23 πόντους και σε δηλώσεις του τόνισε ότι για πρώτη φορά ένοιωσε υγιής και αυτό είχε αντίκτυπο στην απόδοση του.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για αυτά που άλλαξε η ομάδα σήμερα: «Ξέραμε ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήμασταν όλοι στην ίδια σελίδα, βρήκαμε τρόπο να παίξουμε όλοι μαζί για να παίξουμε για τον κόσμο για την πόλη».

Για τη δική του βελτίωση και την εμφάνιση: «Ήμουν υγιής σήμερα. Τον προηγούμενο μήνα ταλαιπωρήθηκα αρκετά από έναν τραυματισμό, ήταν  η πρώτη μέρα που αισθανόμουν πολύ καλά. Μπήκα με αυτοπεποίθηση, έκανα τα πράγματα που ξέρω να κάνω και αυτό, μου έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Για το γεγονός ότι ο ίδιος και ο Τσόχλας, οι δύο πλέι μέικερ, ήταν οι πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ: «Ήρθε με την πορεία του παιχνιδιού. Η μπάλα είναι πολύ στα δικά μου τα χέρια και του Τσόχλα. Εμείς διαχειριζόμαστε το παιχνίδι της ομάδας και παίξαμε πολύ επιθετικά. Η δική μας επιθετικότητα, βοήθησε όλη την ομάδα και τους άλλους παίκτες στην περίμετρο».

Για αυτά που του ζήτησε ο Χαραλαμπίδης: «Και οι δύο προπονητές μου έλεγαν να είμαι επιθετικός. Όσον αφορά τον Χαραλαμπίδη, μου είπε να μπω πολύ επιθετικά από την αρχή, να πάρω κάποιες επιθέσεις και να ανοίξω δρόμους για τους συμπαίκτες μου».

Για το αν μπορεί η ομάδα να «χτίσει» πάνω στη σημερινή νίκη: «Σίγουρα μπορούμε να χτίσουμε σε αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν σήμερα στο γήπεδο, ήταν ένα ωραίο περιβάλλον για να παίζεις. Ήταν πολύ σημαντικό που μας υποστήριξη. Η ατμόσφαιρα θρέφει τον παίκτη και ήταν πολύ καλό για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Αν συνεχιστούν αυτές οι συνθήκες τότε μπορεί να αλλάξει η σεζόν για εμάς, σε σχέση με το πως ξεκινήσαμε».

Για την ανταπόκριση της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, ξέρουμε πως να φροντίσουμε το κορμί μας. Κάνει πολύ καλή δουλειά ο γυμναστής της ομάδας, σε προετοιμασία και αποθεραπεία. Θεωρώ ότι δε θα είναι πρόβλημα».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …