Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κουζμίνσκας:”Ήθελα να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του Μπλατ”

Κουζμίνσκας:”Ήθελα να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του Μπλατ”

mindaugas kuzminskas olympiacos vallencia

Στην φυγή του Ντέιβιντ Μπλατ από τον Ολυμπιακό εστίασε σε δηλώσεις του ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μετά την ανακοίνωση του από την Λοκοματίβ Κουμπάν, τονίζοντας ότι ήθελε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του και ότι μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κεμζούρα όλα άλλαξαν.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Υπέγραψα στον Ολυμπιακό μετά από εισήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ. Μου άρεσε πραγματικά η ομάδα και το γεγονός ότι θα αγωνιζόμουν υπό τις οδηγίες του. Όπως ξέρουμε όμως, όλα άλλαξαν και μαζί και ο ρόλος μου με την αλλαγή προπονητή. Δεν ανταποκρινόταν πια στις προσδοκίες μου. Στο σημείο αυτό ήρθε η πρόταση από τη Λοκομοτίβ, από την οποία ξέρω αρκετά πρόσωπα. 

Γνωρίζω τον Λούκα Μπάνκι από το ιταλικό πρωτάθλημα και μου αρέσει ο τρόπος δουλειάς του. Γνωρίζω τον αντιπρόεδρο της ομάδας. Γνωρίζω τον Μάντας Καλνιέτις με τον οποίο έχουμε παίξει μαζί στην Εθνική Λιθουανίας και συνεργαστήκαμε όσο στο Μιλάνο, όσο και στη Ζαλγκίρις. Ο βασικός λόγος που ήρθα στο Κρασνοντάρ όμως, είναι ότι πρόκειται για μια πολύ ανταγωνιστική και φιλόδοξη ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στην Euroleague».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …