Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Κομβικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ, να μας δώσει…ώθηση ο κόσμος”

“Κομβικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ, να μας δώσει…ώθηση ο κόσμος”

verginis

Κομβικής σημασίας χαρακτήρισε την αυριανή αναμέτρηση του Πανιωνίου κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Βεργίνης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, και κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών στο “Σοφία Μπεφόν” για να πάρει η ομάδα την απαραίτητη ώθηση ώστε να φτάσει στην τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

“Καλησπέρα σε όλους.

Στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στο Προμηθέα στην Πάτρα γνωρίζαμε ότι είχαμε – εξ ορισμού – μια δύσκολη αποστολή. Αυτό που θέλαμε ήταν να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και η αλήθεια είναι πως σε πολλά χρονικά διαστήματα το καταφέραμε.

Αυτό το Σάββατο (30/11) έχουμε, κατά τη γνώμη μου, έναν από τους πιο κομβικούς αγώνες όσον αφορά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Αντίπαλος μας ο ανεβασμένος, τον τελευταίο καιρό, ΠΑΟΚ. Η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον παλιό μου συμπαίκτη, Κώστα Χαραλαμπλιδη, μόνο καλό έχει κάνει στην ομάδα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία στους παίκτες και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει σημαντικούς αντιπάλους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προπονηθεί αρκετά μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε και θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να νιώσουμε και πάλι τη χαρά της νίκης. Παίζουμε εντός έδρα και όλοι μας – παίκτες και προπονητές – περιμένουμε την έντονη παρουσία του κόσμου της ομάδας.

Τους θέλουμε δίπλα μας για να μας δώσει την ώθηση ώστε να φτάσουμε στη νίκη, που τόσο χρειάζεται ο Πανιώνιος μας!

Εις το επανιδειν…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …