Κεντρική Διεθνή Κοκόσκοφ:”Ήθελα να αποδεχθώ όλο το “πακέτο” της εθνικής Σερβίας”

Κοκόσκοφ:”Ήθελα να αποδεχθώ όλο το “πακέτο” της εθνικής Σερβίας”

NBA Igor Kokoskov e1558272631888

Για την απόφαση του να αναλάβει όλο το πακέτο της εθνικής Σερβίας, δηλαδή και παράθυρα και προολυμπιακό τουρνουά, μίλησε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθεί να είναι μόνο στις μεγάλες διοργανώσεις.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Θα επικεντρωθούμε στους παίκτες που είναι διαθέσιμοι να παίξουν, που είναι υγιείς και έχουν διάθεση να προσφέρουν. Είναι επίσης μία μεγάλη ευκαιρία για τους νέους παίκτες να αποδείξουν την ικανότητά τους ώστε να τους υπόψιν μας για το μέλλον. Το Φεβρουάριο θα είναι η πρώτη δράση μας. Η απόφασή μου ήταν να αποδεχθώ όλο το πακέτο που αφορά στην Εθνική ομάδα και να μην είμαι επιλεκτικός, δηλαδή να εργαστώ μόνο στις λεγόμενες μεγάλες διοργανώσεις. 

Έχουμε το Προολυμπιακό τουρνουά και όλοι ευχόμαστε να καταφέρουμε να παίξουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η θέση μου ήταν ότι έπρεπε να εργαστώ στην ομάδα και στη διάρκεια των Παραθύρων. Κι αυτό δεν ήταν εύκολο. Χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες που είχαμε από άλλες ομάδες, αλλά και την κατάσταση του Σέρτζιο Σκαριόλο, που είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο ΝΒΑ και τη FIBA».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…