Κεντρική NBA Καρμέλο: “Υπάρχει ένα σύνολο ανθρώπων που πιστεύει σε μένα”
NBA

Καρμέλο: “Υπάρχει ένα σύνολο ανθρώπων που πιστεύει σε μένα”

carmelo anthony blazers pacers

Στην ήττα (104-115) των Μπλέιζερς από τους Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη ο Καρμέλο Άντονι επέστρεψε έπειτα από περισσότερο ένα χρόνο στην αγωνιστική δράση. Ο ίδιος είχε 10 πόντους με 4/14 σουτ και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

“Είναι το ωραιότερο συναίσθημα που υπάρχει το να σε θέλουν. Υπάρχει ένα σύνολο ανθρώπων που πιστεύει σε μένα και αυτά που μπορώ να κάνω. Όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και το τεχνικό επιτελείο. Μου έδειξαν ότι πιστεύουν σε μένα.. Έφτασα στο σημείο όπου ό,τι και αν γινόταν, θα το αποδεχόμουν. Έπρεπε να είμαι έτοιμος πνευματικά για αυτό. Υπήρξαν στιγμές που έλεγα να πω “απλώς ξέχνα το και προχώρα στη ζωή σου, πέρνα χρόνο με την οικογένειά σου. Άρχισα να νιώθω άνετα με αυτή την ιδέα,

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Εγώ επέστρεψα στα παρκέ έχοντας εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης, άλλο κίνητρο. Έχω αλλάξει πνευματικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά. Βλέπω αλλιώς τα πράγματα και έχουν ξεκαθαρίσει πολλά. Μπορώ, λοιπόν, απλώς να βγω στο παρκέ και να παίξω μπάσκετ. Δεν θα βρισκόμουν στην ομάδα αν δεν πίστευαν κάποιοι άνθρωποι σε μένα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…