Κεντρική Διεθνή Γκούντες:”Σίγουρα θα είναι στην επόμενη φάση ο Προμηθέας”

Γκούντες:”Σίγουρα θα είναι στην επόμενη φάση ο Προμηθέας”

guy goodes maccabi rishon lezion photo rishon ec19

Δίνοντας τα συγχαρητήρια του στον Προμηθέα για την νίκη του ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Ρισόν ο Γκάι Γκούντες, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο Μάκης Γιατράς κάνει εξαιρετική δουλειά, και δήλωσε ότι θεωρεί ότι οι Πατρινοί θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη. Ήταν καλύτερος στο τέλος και πήρε τις σωστές αποφάσεις. Ξέραμε πως είναι καλή ομάδα στο σουτ και δεν μπορείς να αφήνεις κανένα παίκτη ελεύθερο. Όταν αφήνεις κάποιο παίκτη ελεύθερο το πιθανότερο να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε λιγότερα λάθη, βάλαμε σουτ και πλησιάσαμε. Εκεί ο Προμηθέας έκανε αυτά που έπρεπε στο τέλος και πήρε τη νίκη.

Είχαμε μόνο δύο ψηλούς στη διάθεσή μας, καθώς προσπαθούμε λίγο να μοιράσουμε το χρόνο ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις. Η καλύτερη ομάδα νίκησε απόψε. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια στον Προμηθέα και να πω πως πραγματικά χαιρόμαστε που βρισκόμαστε στην Ελλάδα, απολαύσαμε την παραμονή μας εδώ”.

Για τον Προμηθέα και τον τρόπο που παίζει απάντησε: “Τους είδα και χθες για λίγο όταν οι ομάδες διαδέχθηκαν η μία την άλλη στην προπόνηση. Είδα τον κόουτς και μιλήσαμε. Κάνει πραγματικά πολύ  καλή δουλειά. Ως προπονητής βλέποντας τον Προμηθέα να παίζει έτσι, με καλές συνεργασίες, να γυρίζει την μπάλα, να έχει υπομονή, να δουλεύει ομαδικά είναι κάτι που μου αρέσει. Πιστεύω πως σίγουρα θα είναι στην επόμενη φάση του EuroCup”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…