Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γκίκας:”Δεν πρέπει να χαθεί άλλο έδαφος”

Γκίκας:”Δεν πρέπει να χαθεί άλλο έδαφος”

nikos gkikas aek

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, και ο Νίκος Γκίκας μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να χάσει άλλο έδαφος.

Παράλληλα, αναφορικά με τον γηραιό δήλωσε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα της που με την στήριξη του κόσμου είναι άκρως ανταγωνιστική.

Διαβάστε αναλυτικά:

Έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ξέρουμε, ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία μέσα στην έδρα της είναι άκρως ανταγωνιστική.

Διαθέτει πολύ αξιόλογο ρόστερ με έμπειρους παίκτες ,που έχουν κάνει καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο. Έχει στο πλευρό της τους οπαδούς, οι οποίοι δίνουν έξτρα κίνητρο και ώθηση στους παίκτες και θα θέλει να μας κερδίσει.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ανεβασμένη τη ψυχολογία μας. Έχουμε δημιουργήσει ένα συνεχόμενο σερί νικών και αυτό μόνο καλό μας κάνει ενόψει της συνέχειας. Ξέρουμε, ότι καλώς ή κακώς με τις ήττες που έχουμε κάνει στο Πρωτάθλημα τα περιθώρια έχουν στενέψει και δεν πρέπει να χαθεί άλλο έδαφος.

Πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας και να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…