Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γιάνκοβιτς: “Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ”

Γιάνκοβιτς: “Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ”

vlado jankovic aek

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν και ετοιμάζεται να αγωνιστεί με την Ένωση στο BCL. Ο παίκτης των “κιτρινόμαυρων” πριν το ματς με τη Ράστα Βέχτα τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και ότι τον νοιάζει μόνο η νίκη.

Αναλυτικά:

“Νιώθω πολύ καλά. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω σε πολλούς τομείς, αυτό θέλω. Η ουσία είναι να κερδίζει η ομάδα, να έχει καλή εικόνα. Θέλω να βοηθήσω όπου μπορώ, αλλά το βασικό είναι να κερδίζει η ομάδα.

Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Είναι σε ένα σημαντικό σημείο της σεζόν. Αν μπουν οι βάσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θα βγουν και οι στόχοι της σεζόν. Η ομάδα είναι πολύ καλή, όπως και οι παίκτες. Όσο περνάει ο καιρός, θα δέσουμε και τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνα τους.

Στόχος μου είναι να δείχνω σε κάθε αγώνα τις δυνατότητές μου. Εγώ θέλω να παίζω μπάσκετ και να κερδίζει η ομάδα. Με ενδιαφέρει κάθε εβδομάδα να κερδίζει η ομάδα. Όταν κερδίζει η ομάδα, αυτό κάνει καλό σε όλους τους παίκτες. Το φάρμακο είναι η νίκη. Αυτό είναι το μοναδικό που με νοιάζει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Μαρούσι. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Μαρούσι στον πρώτ…