Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν Μονάχου 90-82

Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν Μονάχου 90-82

nikola kalinic fenerbahce bayern munich

“Στοπ” στο αρνητικό σερί της έβαλε η Φενέρμπαχτσε, καθώς κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Μπάγερν Μονάχου με 90-82. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα, αλλά στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν εξαιρετική και “καθάρισε” το ματς.

Η Φενέρμπαχτσε μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 7-2. Η Μπάγερν Μονάχου αντέδρασε και με σερί 9-0 και με τον εκπληκτικό Κόπονεν πέρασε μπροστά στο σκορ (7-11). Η τουρκική ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε στο τέλος της πρώτης περιόδου να είναι μπροστά με τρεις πόντους (18-15).

To ντέρμπι συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο με τον Μαχμούτογλου να δίνει σημαντικές λύσεις έξω από τη γραμμή του τριπόντου (2/2) και να κρατάει τα ηνία του σκορ για την ομάδα του (28-25). Ο Ντέρικ Ουίλιαμς πήρε τη σκυτάλη, αλλά στην αντίπερα ήταν σε εξαιρετική ημέρα ο Λούσιτς (10 πόντοι) και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ (40-39).

Η Μπάγερν Μονάχου συνέχισε την εξαιρετική της εμφάνιση και στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει τα ηνία του σκορ με καλάθι του Λο (49-51). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ (61-62).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο όλα άλλαξαν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε τελείως διαφορετική και απλοποίησε τα πράγματα. Οι Τούρκοι ήταν φανταστικοί σε άμυνα και επίθεση και κατάφεραν να πάρουν διψήφια διαφορά με πρωταγωνιστή τον Ουίλιαμς (82-70). Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και η Φενέρμπαχτσε πήρε τη νίκη με 90-82.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 40-39, 61-62, 90-82

bayern munich fenerbache

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…