Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Έχουν ξετρελαθεί με τον Βασίλη Χρηστίδη στον Ολυμπιακό

Έχουν ξετρελαθεί με τον Βασίλη Χρηστίδη στον Ολυμπιακό

vasilis christidis

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην πρώτη ομάδα κι αυτό είναι απόλυτα λογικό. Όπως εξίσου λογικό είναι να υπάρχει κατήφεια για την εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός. Η… αναπτυξιακή ομάδα κινείται στην αφάνεια, καθώς οι προβολείς πέφτουν στην πρώτη ομάδα, γι’ αυτό και το πάθος του Χρηστίδη, η ανταπόκρισή του στα «θέλω» των ανθρώπων της ομάδας του λιμανιού, δεν έχει πάρει τη διάσταση που θα έπρεπε. Κι όμως, οι «κόκκινοι» είναι ξετρελαμένοι με τον νεαρό διεθνή σέντερ.

Ο Βασίλης Χρηστίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, αλλά δεν σκέφτηκε στιγμή να μην ακολουθήσει την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Θα κάνει ένεση και θα θέσει εαυτόν στη διάθεση των προπονητών του. Αυτό δείχνει το πάθος και τη νοοτροπία, που κάθε κόουτς θέλει να έχουν οι παίκτες του.

Ο ύψους 2μ08 σέντερ, αρχηγός της Εθνικής Εφήβων, είναι βέβαιο ότι θα μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό, ενώ αν υπάρξουν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις θα πάρει και φέτος ευκαιρία στην πρώτη ομάδα, για να κάνει τα πρώτα του βήματα στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ μικρός (οι ψηλοί έχουν πάντα διαφορετική… μπασκετική ηλικία από τους κοντούς), έχει κορμί, έχει ταλέντο και -το κυριότερο- έχει διάθεση για δουλειά.

Όσοι τον ζουν καθημερινά στις προπονήσεις λένε ότι είναι ταλέντο και πως ο Ολυμπιακός έχει πετύχει διάνα με την επιλογή του. Ο ίδιος δεν μιλά, συνεχίζει να δουλεύει και προσπαθεί να μαθαίνει, μαζεύοντας εμπειρίες και παίρνοντας εικόνες που δεν είχε, αν κι είχε παρουσία στην πρώτη ομάδα του Άρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

National League 1: Αλλαγή ημέρας για το Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια

Αλλαγή στο Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια λόγω καιρικών συνθηκών. Η απαγόρευση απόπλου …