Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δεν βρήκε κοντό και πάει για ενίσχυση στους ψηλούς η ΑΕΚ

Δεν βρήκε κοντό και πάει για ενίσχυση στους ψηλούς η ΑΕΚ

aek

Ο Μάριο δεν ήταν και τόσο… σούπερ, αλλά αυτό ποιος μπορούσε να το ξέρει. Άλλωστε και μόνο το όνομα του Τσάλμερς είναι «κράχτης». Κι αν είναι στη χαμηλή καμπύλη του διαγράμματος της καριέρας του, δεν παύει να είναι παίκτης με εικόνες. Δεν είναι, όμως, όλοι… Λάνγκφορντ. Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ δεν βγήκε και στην ΑΕΚ δεν συνεχίζουν να ψάχνουν για… κοντό. Άλλαξαν ρότα και θέλουν άμεσα έναν παίκτη που να γεμίσει τη ρακέτα. Και τον θέλουν τώρα!

Η «Ένωση» έχει βγει στην αγορά και ζητά άμεσα σέντερ με αθλητικότητα, έναν παίκτη που να της δώσει ταχυδύναμη, να έχει «above the rim» παιχνίδι, να κάνει τον Σλότερ να φαίνεται καλύτερος, δίνοντάς του ανάσες και ποιοτικά λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι. Ιδανικό θα ήταν να τον βρουν μέσα στις επόμενες ώρες, έτσι ώστε να τον χρησιμοποιήσουν στον αγώνα με τον Προμηθέα, αλλά αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, θα συνεχίσουν το ψάξιμο αμέσως μετά.

medathlon6Το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ εξετάζει λίστες, υποψήφιους, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί ο… καταλληλότερος. Δεν θέλουν να υπάρξει άλλη περίπτωση Τσάλμερς, γι’ αυτό και είναι ακόμα πιο προσεκτικοί, αφήνοντας κατά μέρους τα ονόματα και κοιτάζοντας την κατάσταση στην οποία είναι κάθε παίκτης. Άλλωστε, με τα στοιχεία που θέλουν, αλλά και με το δεδομένο ότι είναι αρκετοί «Ενωσίτες» μεγάλης (μπασκετικά) ηλικίας, μάλλον δεν ψάχνουν μεταξύ των «βετεράνων», εκτός αν υπάρξει κάποιο… κελεπούρι.

Όπως και να ‘χει σύντομα η ΑΕΚ θα εμφανίσει ένα νέο πρόσωπο στο ρόστερ της, μένει να δούμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός… Κι αν αυτή τη φορά θα είναι… λίρα εκατό, αν θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια που κάνει η ομάδα και στις τρεις διοργανώσεις.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…