Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χαραλαμπίδης:”Να διαχειριστούμε σωστά και τα καλά και τα κακά διαστήματα”

Χαραλαμπίδης:”Να διαχειριστούμε σωστά και τα καλά και τα κακά διαστήματα”

charalampidis

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Ήφαιστο Λήμνου στο PAOK Sports Arena, με τον νέο του προπονητή, Κώστα Χαραλαμπίδη να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του.

Ο τεχνικός του δικεφάλου του βορρά σε δηλώσεις του για το παιχνίδι τόνισε ότι πρέπει οι παίκτες του να διαχειριστούν σωστά και τα καλά και τα άσχημα διαστήματα στο παιχνίδι.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον δύσκολο και πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, που θα πραγματοποιηθεί στο «Παλατάκι» το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στις 15:45 για την 6η αγωνιστική της EKO Basket League.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Στη διάθεση του Κώστα Χαραλαμπίδη ήταν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Aaron Best, που επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με τον Ήφαιστο τόνισε: «Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με καλή λειτουργία και με προπονητικές κατευθύνσεις αμυντικά και επιθετικά. Ο Ήφαιστος έχει αρκετά γεμάτο ρόστερ, έναν καλό προπονητή και προαπαιτούμενο όλων είναι να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Να μπορέσουμε να διαχειριστούμε σωστά, τόσο τα καλά, όσο και τα άσχημα μας σημεία στο παιχνίδι, όταν θα έχουμε δηλαδή καλό ή κακό momentum στη διάρκεια του αγώνα και να έχουμε υπομονή όλοι μας»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…