Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χαραλαμπίδης:”Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα”

Χαραλαμπίδης:”Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα”

Την ευχαρίστηση του με την προσπάθεια των παικτών του εξέφρασε ο Κώστας Χαραλαμπίδης σε δηλώσεις του μετά την τέταρτη ήττα του ΠΑΟΚ στο BCL, από την Ντιζόν.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του δικεφάλου του βορρά τόνισε ότι οι παίκτες του έδωσαν τα πάντα και δεν πήραν αυτό που άξιζαν, ενώ αναφορικά με την τέταρτη σερί ήττα στην Ευρώπη δήλωσε ότι η ζωή συνεχίζεται εστιάζοντας στην ανάγκη για βελτίωση.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ήρθαμε εδώ με τρεις ήττες, προσπαθήσαμε πάρα πολύ και το αμυντικό πλάνο δούλεψε μέχρι τη στιγμής που η Ντιζόν έβαλε μεγάλα και δύσκολα σουτ από μακρινή απόσταση. Ωστόσο κι αυτά είναι  κομμάτι του αγώνα. Είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα όχι τόσο για την ήττα όσο για το γεγονός ότι οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα και δεν πήραν αυτό που άξιζαν. Ο μόνος τρόπος να βελτιωθούμε είναι να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου τρόπο έπαιξαν. Είχαμε και λάθη στο παιχνίδι μας κι αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού».

Για το πώς θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ έπειτα από τέσσερις σερί ήττες είπε: «Η ζωή συνεχίζεται, να θα διατηρήσουμε ίδιο πνεύμα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να βελτιωθείς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…