Κεντρική Γ' Εθνική Άρης Θήβας: Παράπονα για τη διαιτησία, “καρφιά” σε Μίλωνα!

Άρης Θήβας: Παράπονα για τη διαιτησία, “καρφιά” σε Μίλωνα!

milon aris thivas

Ο Άρης Θήβας ηττήθηκε στην παράταση από τον Μίλωνα έχοντας όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Η ομάδα σε ανακοίνωση της τονίζει ότι οι διαιτητές είχαν εσφαλμένες αποφάσεις και άφησε “καρφιά” για τους ανθρώπους του Μίλωνα, καθώς σημειώνει ότι άσκησαν “πίεση” στους διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

“Όταν τα 4 από τα 5 παιχνίδια που έχεις δώσει στο πρωτάθλημα έχουν κριθεί στην παράταση μόνο σύμπτωση δεν μπορείς να το πεις, όταν στα 3 παιχνίδια μακριά από την έδρα σου στο ημίχρονο οι διαιτητές βρίσκονται σε «ασφυκτική πίεση» από τους γηπεδούχους που προσπαθούν να τους υποδείξουν το «σωστό» τότε μόνο σύμπτωση δεν μπορείς να το πεις.
Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν σέβονται ούτε το έργο των διαιτητών και με το «κομψό» αυτό τρόπο μοιραία επηρεάζουν ασκώντας τους την πίεση του γηπεδούχου.
Είναι προφανές ότι δεν σέβονται τον κόπο και τον αγώνα του αντιπάλου τους που και αυτός διεκδικεί την νίκη μέσα στο παρκέ και όχι σε άλλο επίπεδο.
Η απόφαση μας από την αρχή της χρονιάς ήταν να σεβαστούμε τις αποφάσεις των διαιτητών, να παραδεχτούμε τον ανθρώπινο παράγοντα που ίσως να τους οδηγήσει σε κάποιες εσφαλμένες αποφάσεις το οποίο το θεωρούμε ανθρώπινο.
Ζητούμε όμως αυτό να βρει έδαφος και από τους αντιπάλους μας, ζητούμε να μην ξαναγίνουμε θιασώτες συλλαλητηρίων παραγόντων και λοιπών συγγενών προς τους διαιτητές στο ημίχρονο.
Είναι άδικο φτασμένοι αθλητές να κάνουν υπερπροσπάθεια στο γήπεδο και ο αγώνας να κρίνετε από την άσκηση πίεσης στους διαιτητές με στόχο να τους οδηγήσεις σε εσφαλμένες αποφάσεις υπέρ σου.
Εμείς συγχαίρουμε τους παίκτες και τους προπονητές μας για την τεράστια προσπάθεια τους ,προετοιμαστήκαμε επαρκώς, αγωνιστήκαμε με αυταπάρνηση για να κερδίσουμε των αγώνα, βρεθήκαμε ελλείπεις στο παιχνίδι εκτός των τεσσάρων γραμμών και είμαστε υπερήφανοι για αυτό.
Από τούδε και στο εξής εμείς θα αναρτούμε τα βίντεο όλων των αγώνων μας και από εκεί και πέρα όλα θα είναι στην κρίση του φίλαθλου κόσμου και αυτών που γνωρίζουν.
Τις επόμενες ώρες θα αναρτηθεί βίντεο στην σελίδα μας προς επίλυση αποριών….

Για την ιστορια τα δεκαλεπτα:
17-18, 41-45, 67-63, 85-85 (καν.διάρκεια), 94-92 (τελ.αποτελ.)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…