Κεντρική Γ' Εθνική Απόλλων Καλαμαριάς: Ανακοίνωσε χορηγό, νίκη για την Κ20

Απόλλων Καλαμαριάς: Ανακοίνωσε χορηγό, νίκη για την Κ20

apollon kalamarias bc

Στην επισημοποίηση της χορηγικής συνεργασίας του με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – After School, προχώρησε το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς ευχαριστεί θερμά τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – After School για την στήριξη και την εμπιστοσύνη του στην ομάδα μας, με την μορφή χορηγικής συνεργασίας. Ο εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – After School με πολυετή παρουσία στον χώρο της εκπαίδευσης προετοιμάζοντας τους μαθητές από το Δημοτικό
μέχρι και το Λύκειο με οργανωμένα προγράμματα σπουδών, ολιγομελή τμήματα και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, εγγυάται την επιτυχία!
-Το εκπαιδευτικό κέντρο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ βρίσκεται στην οδό Μεταμορφώσεως 16.
-Τηλέφωνο επικοινωνίας:2310403337
-Email: branch067@edu.diakrotima.gr”.

Φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την τρίτη σερί νίκη

Νέα νίκη για την Κ20 του Απόλλωνα Καλαμαριάς… Το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου μας κέρδισε τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με σκορ 64-52. Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων Καλαμαριάς απλοποίησε το έργο του και κατάφερε να “ανοίξει” την διαφορά (49-39 στο 30′) φτάνοντας σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, το τρίτο συνεχόμενο στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 11-10, 30-25, 49-39, 64-52

Απόλλων Καλαμαριάς (Μπλάντας-Καραμουσαλίδης): Γεροστάθης 6, Ανδρεάδης 5 (1), Κυφωνίδης 17 (2), Κεραμάρης 3 (1), Κόκκιος 7 (1), Οικονομίδης, Παφίλης, Τσίγκας 8, Μακρής 12, Βαρδαβάς 6 (2)

Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Πενόπουλος): Ζώης, Σικοβίκας 5 (1), Μήτσιου 21 (2), Μυρωνίδης 4 (1), Ζγώνης, Μπιλής 2, Σέσε 3, Ματσίνας 14 (1), Αβραμίδης 3

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…