Κεντρική A2 Αγγέλου:”Να πάμε το παιχνίδι σε γρήγορο ρυθμό”
A2

Αγγέλου:”Να πάμε το παιχνίδι σε γρήγορο ρυθμό”

Επιστροφή στην δράση για την Δάφνη Δαφνίου, που αντιμετωπίζει αύριο το Παγκράτι στο Μετς με στόχο την πρώτη της νίκη στην Α2.

Ο Γιώργος Αγγέλου μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση τόνισε το γεγονός ότι πρέπει να προσπαθήσουν να πάνε το παιχνίδι σε γρήγορο ρυθμό με πολλές κατοχές που τους βολεύει.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο ξεκινήσαμε την χρονιά δεν αντιπροσωπεύει ούτε την ικανότητα μας, αλλά ούτε και τις προσδοκίες μας. Είχαμε την ευκαιρία δύο εβδομάδες να δουλέψουμε πάρα πολύ στις αδυναμίες μας, να έρθουμε πιο κοντά σαν ομάδα και να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας για να κερδίσουμε παιχνίδια από εδώ και πέρα. Κάθε αρχή και δύσκολη, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια καινούργια ομάδα με πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες. Είμαστε, όμως, πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε.

Το Παγκράτι είναι μια ομάδα με μια έδρα που θα είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Έχει παίκτες με ικανότητα στο μακρινό σουτ και συγκεκριμένους αθλητές με πολύ ταλέντο. Ξεκινώντας από την άμυνα μας, κάτι που δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα, θα προσπαθήσουμε να πάμε το παιχνίδι σε ένα ρυθμό γρήγορο με πολλές κατοχές που μας βολεύει και πιστεύω είμαστε πολύ αποτελεσματικοί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2 ανδρών: Διαιτητές και Κομισάριοι της 10ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 10ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών: Σάββατο 1…