Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Είμαι σπουδαίος”

“Είμαι σπουδαίος”

Λάνγκφορντ, ΑΕΚ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση κόντρα στη Μπούργκος και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι νοιώθει πολύ καλά και σημείωσε ότι η ομάδα έκανε άλλο ένα ματς προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

“Ξέραμε πως ήταν ένα σημαντικό ματς για την κορυφή του ομίλου. Κάναμε άλλο ένα ματς προς τη σωστή κατεύθυνση. Κάναμε κάποιες ήττες στην αρχή, όμως βελτιωνόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος με το πώς αγωνιστήκαμε, ειδικά στο τέλος”.

Για την απόδοση του: “Είμαι μεγάλος, αλλά είμαι σπουδαίος και το ξέρω. Έτσι θέλω να είμαι κάθε μέρα. Νιώθω πολύ καλά. Όσο μπορώ να κάνω τέτοιες εμφανίσεις, θα βοηθάω την ομάδα. Άλλες φορές τα σουτ θα μπαίνουν, άλλες όχι. Το θέμα είναι να παίρνω τις προσπάθειες και να μην φοβάμαι αν θα τις χάσω”.

Για τους στόχους της ΑΕΚ: “Είναι ακόμα Νοέμβριος, είναι νωρίς. Μπορώ να κάνω πολλές προβλέψεις, τα έχω δει όλα στην καριέρα μου, αλλά δεν θα το κάνω. Νικήσαμε, πρέπει να αναρρώσουμε και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…