Κεντρική Basket League Περιστέρι Ζούρος:”Το ματς δεν κρίθηκε στην τελευταία επίθεση”

Ζούρος:”Το ματς δεν κρίθηκε στην τελευταία επίθεση”

Την άποψη του ότι το ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι δεν κρίθηκε στην τελευταία επίθεση εξέφρασε ο Ηλίας Ζούρος σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για τους τραυματισμούς, που ανάγκασαν άλλους παίκτες να παίξουν παραπάνω από ότι έπρεπε.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΚ καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από την πλευρά μας θέλουμε να βελτιωθούμε πολύ περισσότερο. Δυστυχώς σήμερα είχαμε τον τραυματισμό του Βασιλόπουλου στη διάρκεια του παιχνιδιού που δεν βοήθησε στο τέλος, αλλά και του Γκρέι. Παρ’ όλα αυτά είμαστε ομάδα. Όλοι είναι αγαπημένοι. Μερικές φορές τα κερδίζεις κάποιες τα χάνεις. Είναι νωρίς για πρωτάθλημα και Ευρώπη».

Για την τελευταία επίθεση: «Η επίθεσή μας ήταν να τρυπήσει την άμυνα και εάν ερχόταν παίκτης να έδινε πάσα. Δεν είναι η τελευταία επίθεση που κέρδισε το ματς. Ένα ματς όταν φτάνει εκεί το παίρνει η αυταπάρνηση. Τα παιδιά έδειξαν στοιχεία και πάλεψαν, μέσα από δύσκολες συνθήκες. Ο Μοουζες δεν έπρεπε να παίξει τόσο πολύ. Δυστυχώς χρησιμοποιήθηκε παραπάνω. Δείξαμε καλά στοιχεία ως ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι

Δειτε επισης

Τσαϊρέλης: «Έχω χαρίσει στον Άρη συνολικά, 303.000 ευρώ»

Για όσα γίνονται με την πλευρά του Άρη, αναφέρθηκε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μέσω γραπτής τοποθέ…