Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ζιάγκος:”Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, κέρδισε δίκαια”

Ζιάγκος:”Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, κέρδισε δίκαια”

Την ανωτερότητα του Ηρακλή και την δίκαιη νίκη του κόντρα στο Ρέθυμνο παραδέχθηκε σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα ο Βαγγέλης Ζιάγκος. 

Παράλληλα, αναφορικά με την πορεία του Ρεθύμνου τόνισε ότι πρόκειται να προστεθεί αθλητικότητα, τομέας στον οποίο υστερούν, ενώ αναφορικά με το παιχνίδι έδειξε ως κλειδιά του τα πολλά χαμένα ριμπάουντ αλλά και την αστοχία από την γραμμή των ελευθέρων βολών.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη δίκαιη επικράτηση σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ο αγώνας αυτός ήταν ωφέλιμος για εμάς, υπό την έννοια ότι έδειξε τις αδυναμίες μας, έδειξε ότι είμαστε η χαρά για κάθε ομάδα που παίζει δυνατά στην άμυνα, που μας πιέζει πολύ και μας δυσκολεύει τη ζωή.

Φέραμε ένα παιδί νέο, θα φέρουμε ακόμη ένα, με στόχο να μειώσουμε το έλλειμμα που έχουμε σε όγκο και σε αθλητικότητα. Όσον αφορά στη ροή του αγώνα, προσπαθήσαμε, είχαμε απέναντι μας μια πολύ ποιοτική ομάδα και μια πολύ καυτή έδρα. Με αυτά τα δεδομένα ήταν δύσκολο να μπορέσουμε να κρατηθούμε στο σκορ κοντά, ενώ χάναμε βολές, χάναμε ριμπάουντ.

Συνεχίζουμε με στόχο να βελτιωθούμε, καλύπτοντας τα κενά μας με κινήσεις στο μέτρο του δυνατού για την ομάδα μας.

Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός, που εκατό προπονητές να ρωτήσεις, το ίδιο θα απαντήσουν. Φυσικά και μας ενδιαφέρει και είναι μια καλή ερώτηση, για εμάς συγκεκριμένα, για να δούμε την ομάδα μας μακριά από μια τέτοια έδρα, στη δική μας έδρα και γνωρίζοντας πλέον τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αγωνιστικά.

Συγχαρητήρια και πάλι στον Ηρακλή και στον Γιάννη (σ.σ. Καστρίτη) για όσα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…