Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ζιάγκος:”Η ζωή μας είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή”

Ζιάγκος:”Η ζωή μας είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή”

Στο γεγονός ότι δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και ότι στόχος του Ρεθύμνου είναι η βελτίωση της ομάδας εστίασε ο Βαγγέλης Ζιάγκος στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ήττα από τον Πανιώνιο είχε και βαθμολογικό και ψυχολογικό κόστος. Όμως την αφήσαμε πίσω μας. Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα. Η ζωή μας είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή. Στον κόσμο του μπάσκετ δε, τα πράγματα εξελίσσονται πιο γρήγορα. Όμως μετά από κάθε ήττα κάτι έχουμε να κερδίσουμε. Μας βοήθησε στο να πάρουμε αποφάσεις, πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε παιχνίδι που το θέλεις πολύ και το πιστεύεις δημιουργεί ένα κλίμα αρνητικό, αλλά είναι παροδικό. Έχουμε περάσει από πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις.

Στόχος μας είναι η βελτίωση της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι σε έναν από τους υποψήφιους φιναλίστ του ελληνικού πρωταθλήματος και του μπασκετικού  Τσάμπιονς Λιγκ. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, δεδομένη και αυτονόητη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα μπούμε μέσα να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Από την άλλη, είναι ένα παιχνίδι χωρίς πίεση και άγχος που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως ματς ενσωμάτωσης και εγκλιματισμού των καινούριων παιδιών της ομάδας γιατί είμαστε σε μία φάση ανανέωσης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…