Κεντρική Ηρακλής Ζάρας:”Να ελέγξουμε τον ρυθμό από το πρώτο λεπτό”

Ζάρας:”Να ελέγξουμε τον ρυθμό από το πρώτο λεπτό”

Zaras

Στην ανάγκη να μείνουν πιστοί στο πλάνο του προπονητή και να ελέγξουν τον ρυθμό από το πρώτο λεπτό εστίασε ο Θοδωρής Ζάρας μιλώντας για την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Πανιώνιο στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Παράλληλα, έκανε το σχόλιο του για τον κόσμο της ομάδας που με την δυναμική παρουσία του στην Λάρισα, τους έκανε να νοιώσουν σαν να αγωνίζονται εντός έδρας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι από την Θεσσαλονίκη και το Ιβανώφειο!

Είμαστε έτοιμοι για ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας με αντίπαλο τον Πανιώνιο και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας με στόχο την 4η σερί νίκη στη φετινή ΕΚΟ Basket League.

Προερχόμαστε από ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα στην Λάρισα όπου καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο διπλό για φέτος στο πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα αυτό μας χάρισε αυτοπεποίθηση και κίνητρο για την συνέχεια.

Στόχος μας για αύριο είναι να παραμείνουμε ταπεινοί και προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή από το πρώτο κιόλας λεπτό και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Ο Πανιώνιος είναι μία επικίνδυνη ομάδα με νέο προπονητή και αλλαγές στο ρόστερ που μετά την νίκη στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο την προηγούμενη εβδομάδα έχει ανεβασμένη ψυχολογία.

Εμείς από την μεριά μας οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να δώσουμε χαρά ακόμη ένα Σάββατο στον κόσμο του Ηρακλή που δίνει σε κάθε παιχνίδι δυναμικό παρόν. Ακόμη και στην Λάρισα αισθανθήκαμε πως παίζαμε στην έδρα μας χάρη στην παρουσία και την αγάπη του.

Προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε και να αποκτούμε περισσότερη χημεία, ώστε όταν τα φώτα σβήσουν να είμαστε όλοι στον οργανισμό χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με την προσπάθεια μας, ευχαριστώντας τους φιλάθλους μας με αυτόν τον τρόπο για την στήριξη που μας δείχνουν.

Ραντεβού, λοιπόν, αύριο στο Ιβανώφειο για ακόμη ένα άκρως μπασκετικό σαββατιάτικο απόγευμα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…