Κεντρική Ηρακλής Ζάρας: “Μαζί με τους φιλάθλους μας θα νικήσουμε και αυτό το παιχνίδι”

Ζάρας: “Μαζί με τους φιλάθλους μας θα νικήσουμε και αυτό το παιχνίδι”

Zaras

Ο Ηρακλής προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα στον Άρη και θέλει να διευρύνει το σερί του. Ο παίκτης της ομάδας, Θοδωρής Ζάρας, πριν το ματς με το Ρέθυμνο τόνισε ότι μαζί με τον κόσμο τους θα καταφέρουν να νικήσουν την κρητική ομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Προερχόμαστε από μία νίκη κόντρα στον Άρη που μας δίνει ώθηση για να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, μετά απ’ αυτήν του Κυπέλλου με τον ίδιο αντίπαλο.

Ζευγάρι αποτελεσμάτων που μας βοήθησε ψυχολογικά μετά την ήττα μας στο Περιστέρι και έδειξε δείγμα των δυνατοτήτων μας.

Το Ρέθυμνο παρότι γνώρισε δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι μία σκληρή και καλά δουλεμένη ομάδα που θα έρθει στην έδρα μας με στόχο να πάρει την πρώτη της νίκη στην σεζόν.

Εμείς από την μεριά μας οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι κατά την διάρκεια του σαραντάλεπτου και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας.

Απαραίτητο στοιχείο για την νίκη θα είναι η ενέργεια που πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ κυρίως στην άμυνα, καθώς και το να πάρουμε σωστές αποφάσεις στο επιθετικό μέρος του παρκέ. Με δεδομένο, λοιπόν, στοιχείο του παιχνιδιού μας την ενέργεια και το πάθος στην άμυνα και διατηρώντας την υπομονή μας μέσα στο παρκέ θα μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για μια ακόμη σημαντική νίκη.

Περιμένουμε πως ο κόσμος μας θα δώσει δυναμικό παρόν κόντρα και στο Ρέθυμνο, δίνοντας μας έξτρα κίνητρο για να φτάσουμε στην επιθυμητή νίκη. Περιμένουμε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στον σαββατιάτικο αγώνα, παρόμοια με αυτή που αντικρίσαμε στον αγώνα με τον Άρη και ευελπιστούμε πως μαζί με τους φιλάθλους μας θα κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι.

Δίνουμε ραντεβού για αύριο στο Ιβανώφειο!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…