Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Βεργίνης:”Σκληρή ομάδα ο Ηρακλής”

Βεργίνης:”Σκληρή ομάδα ο Ηρακλής”

verginis

Παιχνίδι από τα παλιά χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ηρακλή ο Δημήτρης Βεργίνης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι ο γηραιός είναι μια σκληρή ομάδα που με την στήριξη του κόσμου της γίνεται ακόμα πιο δυνατή.

Παράλληλα, έκανε το σχόλιο του για τις αλλαγές στην ομάδα του και την πρόσληψη του Λίνου Γαβριήλ λέγοντας ότι θα τους βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος να παίξουν όμορφο μπάσκετ, ενώ τόνισε ότι ο Σκαραφίγκας τους ανέβασε ψυχολογικά στο ματς με το Ρέθυμνο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλους,

Το προηγούμενο Σάββατο καταφέραμε και πήραμε τη πρώτη μας νίκη στην EKO Basket League απέναντι στο Ρέθυμνο.

Μπορεί να ήμασταν πίσω στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά αντιδράσαμε παίξαμε πολύ δυνατή άμυνα και εκεί που όλα έδειχναν ότι το Ρέθυμνο είναι κοντά στη νίκη ένα κλέψιμο και ένα τεράστιο σουτ μας έκανε να… πανηγυρίσουμε.

Τέτοια παιχνίδια αποδεικνύουν και την ομορφιά αυτού του αθλήματος.

Το τελευταίο διάστημα είχαμε κάποιες αλλαγές στην ομάδα μας. Ο ερχομός του Σάμουελς σίγουρα μας βοήθησε και είμαι σίγουρος ότι και στα επόμενα παιχνίδια θα μας βοηθήσει ακόμα πιο πολύ. Χρέη προπονητή στο παιχνίδι που μας πέρασε ανέλαβε ο coach Σκαραφίγκα, ο οποίος, θεωρώ, μας ανέβασε ψυχολογικά για το παιχνίδι αυτό και σίγουρα η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Από δω και πέρα θα πορευτούμε με τον coach Γαβριήλ τον οποίο καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος να βελτιωθούμε και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Το πρόγραμμα μας για την συνέχεια, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Επόμενος αγώνας είναι αυτός με τον Ηρακλή στο “Ιβανώφειο”. Μια ομάδα σκληρή και σίγουρα η βοήθεια του κόσμου την κάνει ακόμα πιο δυνατή μέσα στο γήπεδο της.

Αναμέτρηση από τα παλιά λοιπόν αυτό το Σάββατο (26/10) μιας και οι δύο ομάδες έχουν να τεθούν αντίπαλες πολύ καιρό…

Τα ξαναλέμε σύντομα, εύχομαι υγεία σε όλους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…