Κεντρική Διεθνή Τζόρτζεβιτς:”H απουσία του Έλις βοήθησε τον Προμηθέα”

Τζόρτζεβιτς:”H απουσία του Έλις βοήθησε τον Προμηθέα”

Τζόρτζεβιτς

Την άποψη του ότι η απουσία του Οκτάβιους Έλις είχε θετικό αντίκτυπο στον Προμηθέα λόγω του ότι ανάγκασε και την Μπολόνια να παίξει με κοντύτερα σχήματα εξέφρασε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στα ασυνήθιστα χαμηλά ποσοστά της ομάδας του, αλλά και την έδρα του Προμηθέα που κατά την γνώμη του έπαιξε ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Άξιζαν τη νίκη. Έπαιξαν πολύ σκληρά και έβγαλαν ενέργεια. Η εκκίνηση μας στο παιχνίδι δεν ήταν καλή. Αυτό συνέβη και κόντρα στην Βαρέζε. Δεν σουτάραμε καλά. Το ποσοστό μας ήταν ασυνήθιστο σε αυτό το επίπεδο. είχαμε κάποια καλά σουτ και κάποια βεβιασμένα.

Είχαμε πλεονέκτημα κοντά στο καλάθι αλλά δεν το αξιοποιήσαμε. Η άμυνα του Προμηθέα ήταν πολύ καλή. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε λίγες ασίστ φέτος και αυτό γιατί δεν σουτάραμε καλά και ξοδέψαμε ενέργεια ώστε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό αν παίζαμε εντός. Έβαλε μεγάλα σουτ ο Προμηθέας. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα όταν ήμασταν μπροστά, αλλά αφήσαμε τον Προμηθέα να γυρίσει το ματς και όταν παίζεις στην έδρα σου παίρνεις πλεονέκτημα. Είχε και την βοήθεια του κόσμου».

Για την απουσία του Έλις  είπε: «Βοήθησε την ομάδα του Προμηθέα η απουσία του. Μας ανάγκασε να παίζουμε με μικρότερα σχήματα και αυτό έδωσε στον Προμηθέα να δημιουργήσει κάτι παραπάνω στην επίθεση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…