Κεντρική Λάρισα Τζήμας:”Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με τον Άρη”

Τζήμας:”Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με τον Άρη”

tzimas

Κομβικής σημασίας χαρακτήρισε ο Γιάννης Τζήμας το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Άρη και για την βαθμολογική ανάσα που χρειάζεται η Λάρισα αλλά και για την αυτοπεποίθηση που μπορεί να αποκτήσει η ομάδα με μια ενδεχόμενη νίκη.

Παράλληλα, ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά στο επιτελείο του Ερμή, έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών, ώστε να δώσουν ώθηση στους παίκτες της ομάδας για την πολυπόθητη νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Έχει γίνει και γίνεται πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλα τα μέλη που βρίσκονται στον σύλλογο. Μέσα σε έναν μήνα έπρεπε να παρουσιάσουμε αφενός μια οργανωμένη ομάδα σε διοικητικό επίπεδο, αφετέρου μια ισχυρή ομάδα στο παρκέ. Πραγματικά έχουν κάνει όλοι τεράστια προσπάθεια και πλέον βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο σε όλους τους τομείς».

Για το ματς με τον Άρη: «Πρόκειται για ένα κομβικό ματς για μας καθώς χρειαζόμαστε τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για λόγους ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Ο Άρης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με παίκτες ποιότητας και βέβαια μια τεράστια ιστορία, με βαριά φανέλα.

Όπως και να έχει όμως εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη. Θέλουμε και μια καλή εμφάνιση, αλλά το πρώτο ζητούμενο είναι να κερδίσουμε το ματς.

Για να πετύχουμε όμως τον στόχο μας χρειαζόμαστε και την στήριξη των φιλάθλων της πόλης. Θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο και με την παρουσία τους, το χειροκρότημα τους να μας βοηθήσουν να το πετύχουμε. Αυτή η ομάδα ανήκει στην πόλη, ανήκει στην Θεσσαλία και θα πρέπει να στηριχτεί από όλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…