Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τολιόπουλος:”Απαραίτητη η νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους”

Τολιόπουλος:”Απαραίτητη η νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους”

toliopoulos

Στην ανάγκη να επιστρέψει η ΑΕΚ στις νίκες εστίασε ο Βασίλης Τολιόπουλος στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της media day της ομάδας πριν την αναμέτρηση με την Αντβέρπ, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητη και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

Παράλληλα, έκανε το σχόλιο του αναφορικά με το περιστατικό στον αγώνα με το Ρέθυμνο, τονίζοντας ότι δεν έχει ξαναδώσει ποτέ δικαίωμα στην καριέρα του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Θέλω να πω ότι στην καριέρα μου δεν έχω δώσει ποτέ κάποιο άλλο δικαίωμα. Οι παίκτες, την ώρα του αγώνα, μπορεί να φτάσουν στους 500 σφυγμούς. Πιστεύω καταρχάς ότι είναι άδικο κάποιος να κοιτά από την τηλεόραση και να διαβάζει τα χείλη ενός παίκτη, την ώρα που είναι στον αγώνα. Σίγουρα δεν έχουμε καταφέρει να φέρουμε αποτελέσματα και γι’ αυτό απολογούμαστε, αλλά καλό θα ήταν να μην ψάχνουμε να βρούμε προβλήματα μες στην ομάδα γιατί δεν υπάρχουν».

Για το παιχνίδι με την Αντβέρπ: «Είναι η μόνη ευκαιρία για restart. Είναι must win παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε, όχι το 100%, αλλά το 1000%. Η νίκη είναι απαραίτητη και για την ψυχολογία μας και για λόγους βαθμολογικούς. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε όλοι μαζί, να βρούμε τι φταίει, αλλά αυτό θα λυθεί μόνο μέσω σκληρής δουλειάς στην προπόνηση. Ταπεινά και με πολύ σκληρή δουλειά θα βρούμε το δρόμο μας, γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Μέχρι τώρα χάνουμε κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει όποιος κι αν είναι ο λόγος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…