Κεντρική Λάρισα Τιμάει τον Ντούγκο η Λάρισα (pic)

Τιμάει τον Ντούγκο η Λάρισα (pic)

Screenshot 4

Η Λάρισα συνεχίζει τις βραβεύσεις της και αυτήν τη φορά είναι η σειρά του Δημήτρη Ντούγκου. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Φραγκιά στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα τιμήσει τον Δημήτρη Ντούγκο, που έχει συνδέσει το όνομα του με το λαρισινό μπάσκετ.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ τιμά τον Δημήτρη Ντούγκο

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 3/11/29, 17:45, κλειστό Νεάπολης) η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ θα τιμήσει τον Δημήτρη Ντούγκο, έναν άνθρωπο που έχει ταυτιστεί με το λαρισινό μπάσκετ.

Έχοντας μεγάλες του αγάπες την οινοποιεία και το μπάσκετ, στο χώρο του αθλήματος μπήκε στα μέσα της 10ετίας του ’70 και το 1979 ίδρυσε την Ολύμπια Λάρισας, την οποία και οδήγησε στην Α2 Εθνική κατηγορία, στηριζόμενη κατά συντριπτική πλειοψηφία σε παίκτες από τις υποδομές του συλλόγου και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Το 1981 εξελέγχει πρόεδρος της, νεοσύστατης τότε, Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ), της οποίας με ένα μικρό τριετές διάλειμμα συνεχίζει να ηγείται και να οδηγεί το μπάσκετ της Θεσσαλίας στις νέες προκλήσεις της εποχής.

Για πολλά χρόνια υπήρξε μέλος στην διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και συνεχίζει να στηρίζει το θεσσαλικό μπάσκετ με όλες του τις δυνάμεις, για το οποίο αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…