Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Τελειώνει (και) με νόμο

Τελειώνει (και) με νόμο

giorgos vasilakopoulos takis tsagkronis

Η ηγετική ομάδα της ΕΟΚ έχει εκπέσει εδώ και καιρό στη συνείδηση του κόσμου. Είναι έκθετη, τόσο για τις αποφάσεις που έχει πάρει, όσο και για τη διαχείριση κρίσεων, αλλά και το όραμα που -εδώ και χρόνια- δεν μπορεί να εμπνεύσει τον κόσμο που ασχολείται με το σπορ. Πλέον, είναι υποχρεωμένη να αποσυρθεί, αφού ο νέος αθλητικός νόμος τη βγάζει από το κάδρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της iefimerida, στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο προβλέπεται πως «το ίδιο πρόσωπο μπορεί να εκλεγεί τρεις (3) φορές Πρόεδρος αθλητικής ομοσπονδίας και επιπλέον δύο (2) φορές σε οποιαδήποτε άλλη εκτελεστική θέση της ομοσπονδίας. Με την παρούσα, για την εφαρμογή του περιορισμού της ανωτέρω διάταξης λαμβάνονται υπόψη ΚΑΙ θητείες που ξεκίνησαν πριν από τη δημοσίευση του παρόντος».

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει… πιάσει το όριο, οπότε ήρθε η ώρα να αφήσει την προεδρική καρέκλα. Βεβαίως, πρέπει να φτάσουμε μέχρι τις εκλογές, κάτι που καλό είναι να μην το έχετε σίγουρο, καθώς εκκρεμεί ο έλεγχος (κάθε έλεγχος ενδέχεται να κρύβει εκπλήξεις), αλλά και μια σειρά ενέργειες που καθημερινά θα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας.

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι πως από τη στιγμή που ο κ. Βασιλακόπουλος ΔΕΝ θα έχει δικαίωμα επανεκλογής, θα απελευθερωθούν και δυνάμεις, ακόμα και μέσα από τον στενό περίγυρο, οι οποίες θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό σκηνικό. Οι εξελίξεις είναι σημαντικές και μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του εθνικού μας σπορ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…