Κεντρική Basket League Τα πρώτα συμπεράσματα και η κρίσιμη 6η αγωνιστική στην Basket League!

Τα πρώτα συμπεράσματα και η κρίσιμη 6η αγωνιστική στην Basket League!

panionios 3

Η Basket League έχει διανύσει πέντε αγωνιστικές και κάποια συμπεράσματα έχουν βγει.

Περιστέρι, ΠΑΟ και Προμηθέας μάλλον είναι οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν. Με πλήρη ρόστερ και σταθερότητα δείχνουν ως τώρα πως θα είναι στις πρώτες θέσεις, όμως από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ανοικτά.

Οταν το Ρέθυμνο κερδίζει την ΑΕΚ και οι Ιωνικός Νικαίας και Πανιώνιος μετρούν σερί νίκες καταλαβαίνει κανείς ότι τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Αυτό και είναι το ωραίο, το απρόβλεπτο για μια λίγκα που θέλει να βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα.

Πάμε τώρα στα της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ αλλάζει προπονητή και ενισχύεται, ο Αρης πρέπει να πάρει με κάθε τρόπο τη νίκη με τον Κολοσσό. Το ίδιο ισχύει και με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηφαιστο. Δε νοείται τόσο ιστορικές ομάδες να έχουν τέτοια ταλαιπωρία. Η συσπείρωση είναι μονόδρομος σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ηρακλής ταλαιπωρήθηκε 8 χρόνια στην Α2 και είδε την καταστροφή κατάματα. Η ήττα από τον Πανιώνιο του χάλασε λίγο τα σχέδια, αλλά με ρεκόρ 3-2 είναι σε πιο ασφαλή νερά. Η αναμέτρηση με τη Νίκαια είναι ένα καλό κρας τεστ.

Θα πρέπει να αναφερθεί πως μετά την 6η αγωνιστική ακολουθεί διακοπή, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για αλλαγές και δουλειά πάνω στα λάθη των ομάδων!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…