Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Συνεχίζουν μαζί Crecotel και Ρέθυμνο

Συνεχίζουν μαζί Crecotel και Ρέθυμνο

rethymno e1568494908303

Μαζί θα πορευτούν γι ακόμη μία χρονιά το Ρέθυμνο και η ξενοδοχειακή αλυσίδα, Crecotel. Η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και θα συνεχίζουν μαζί για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας του Ζιάγκου.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της χώρας, την Grecotel.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να απολαμβάνει την κρητική φιλοξενία και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας της μεγαλύτερης Ελληνικής Επιχείρησης Φιλοξενίας, της Grecotel, που την έχουν καθιερώσει στην κορυφή του τουριστικού γίγνεσθαι της Ελλάδας και την έχουν τιμήσει με χιλιάδες διεθνή βραβεία για την ποιότητα των υπηρεσιών της, τη συνεισφορά στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και τις πρωτοβουλίες για τη διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel και προσωπικά τον κ. Νίκο και την κα Μάρι Δασκαλαντωνάκη για την εμπιστοσύνη και την αρωγή τους για ακόμη μία χρονιά, προσφέροντας τις ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας στους καλαθοσφαιριστές μας πριν από τις μάχες της Basket League”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…