Κεντρική Basket League Συναντήθηκαν ΠΣΑΚ – ΕΣΑΚΕ

Συναντήθηκαν ΠΣΑΚ – ΕΣΑΚΕ

Συνάντηση με εκπροσώπους του ΠΣΑΚ είχε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Συγκεκριμένα, μίλησε με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών κ. Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τον γενικό γραμματέα του Συνδέσμου, κ. Βασίλη Ξανθόπουλο, τον γενικό διευθυντή κ. Κώστα Αλεξανδρίδη και τον νομικό σύμβουλο κ. Γιάννη Ζαφειρόπουλο και συζητήθηκαν τα θέματα τα οποία απασχολούν το επαγγελματικό μπάσκετ.

Αναλυτικά:

“Με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών κ. Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τον γενικό γραμματέα του Συνδέσμου, κ. Βασίλη Ξανθόπουλο, τον γενικό διευθυντή κ. Κώστα Αλεξανδρίδη και τον νομικό σύμβουλο κ. Γιάννη Ζαφειρόπουλο συναντήθηκαν σήμερα ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Σταύρος Δουβής και στελέχη του ΕΣΑΚΕ.

Στην συνάντηση στο πνεύμα συνεργασίας, που διέπει την σχέση του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ συζητήθηκαν τα θέματα τα οποία απασχολούν το επαγγελματικό μπάσκετ.
Συμφωνήθηκε να αναλάβει ο ΠΣΑΚ πιο ενεργό ρόλο στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της EKO Basket League και στις ενέργειες προβολής και προώθησης του Πρωταθλήματος. Επίσης, ο ΠΣΑΚ αιτήθηκε μέλος του να μετέχει στην επιτροπή που αποτελείται από στελέχη του ΕΣΑΚΕ και προβαίνει ανά τρίμηνο στον έλεγχο της ορθής οικονομικής λειτουργίας των ΚΑΕ.

powered by Rubicon Project
Εκπρόσωπος του ΠΣΑΚ θα παραστεί την επόμενη εβδομάδα στην συνάντηση των εκπροσώπων της EKO με τους Υπεύθυνους Μάρκετινγκ των ΚΑΕ της EKO Basket League.

Καταλήγοντας οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην μεγαλύτερη ανάπτυξη και εμβάθυνση της συνεργασίας τους προς όφελος του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ» αναφέρει η σχετική ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Αίμα» και «άμμος» στο ντέρμπι των Δικεφάλων

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Νίκος Γκάλης» 916/05, 17:00), με στόχο…