Κεντρική Elite League Σταματόγιαννης: “Δύσκολος ο αγώνας με τη Δάφνη Δαφνίου”

Σταματόγιαννης: “Δύσκολος ο αγώνας με τη Δάφνη Δαφνίου”

alexandros stamatogiannis agrinio

Το Αγρίνιο ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα προετοιμάζεται για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στη Δάφνη Δαφνίου και όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Σταματόγιαννης θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Αλέξανδρε ξεκινήσατε το πρωτάθλημα με μια μεγάλη νίκη. Τι θεωρείς ότι έφερε αυτό το αποτέλεσμα;
Όταν ξεκινάς το πρωτάθλημα με ένα ντέρμπι εντός έδρας η πίεση είναι αρκετά μεγαλύτερη. Παρόλα αυτά ανταπεξήλθαμε πολύ καλά ψυχολογικά, δουλέψαμε πολύ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας. Ήμασταν σκληροί στο αμυντικό κομμάτι και στην επίθεση είχαμε πολύ σωστές επιλογές και αυτός ήταν ο λόγος που καταφέραμε και φτάσαμε στη νίκη με τόσο μεγάλη διαφορά.

Πως καταφέρατε να φανείτε έτοιμοι στην πρεμιέρα ενός πρωταθλήματος που η ομάδα εμφανίζεται για πρώτη φορά;
Όπως είπα και πριν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι ψυχολογικά για αυτό το ματς, γιατί θεωρώ πως στις πρεμιέρες αυτό παίζει το μεγαλύτερο ρόλο. Σίγουρα σε όλο αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε και η παρουσία του κόσμου, που μας βοήθησε σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού.

Πως έζησες την όλη ατμόσφαιρα που υπήρχε εντός και εκτός γηπέδου;
Γενικά το Αγρίνιο ήταν μια παραδοσιακή έδρα στη Β΄ Εθνική και όλοι ανυπομονούσαμε, κυρίως οι καινούριοι παίκτες, να το ζήσουμε από κοντά. Σίγουρα όσο έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι εντός έδρας.

Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δάφνη Δαφνίου. Τι πρέπει να προσέξετε για να καταφέρετε να πάρετε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα;
Θα είναι όντως ένα δύσκολο ματς, καθώς η αντίπαλός μας προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Εμείς έχουμε δει κάποια πράγματα, έχουμε και τις επόμενες ημέρες να δουλέψουμε και νομίζω θα παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Το αποτέλεσμα της πρεμιέρας και η ευρεία διαφορά έχει ξεχαστεί ήδη με δεδομένο ότι είστε ακόμα στην αρχή μιας δύσκολης χρονιάς;
Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι οι δύο βαθμοί της νίκης. Ήδη το έχουμε ξεχάσει και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…