Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σχίζας:”Πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το αήττητο της έδρας μας”

Σχίζας:”Πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το αήττητο της έδρας μας”

sxizas paok

Στην σημασία του να ξεκινήσει νικηφόρα στην έδρα του ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα  εστίασε ο Σταύρος Σχίζας μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Παράλληλα, ο παίκτης του δικεφάλου του βορρά τόνισε ότι ο Ερμής είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ στο ανοιχτό γήπεδο και κατ επέκταση σημείο κλειδί στην αναμέτρηση είναι ο έλεγχος του ρυθμού.

Διαβάστε αναλυτικά:

Το αήττητο της έδρας και η θλιβερή επέτειος

Για όλους εμάς, το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι πολύ ιδιαίτερο. Είναι το πρώτος εντός έδρας επίσημο παιχνίδι της σεζόν, αλλά είναι ακόμη πιο σημαντικό γιατί συμπίπτει με μία θλιβερή επέτειο, αυτή των 20 χρόνων από το θάνατο έξι φιλάθλων του ΠΑΟΚ, έξι νέων ανθρώπων.

Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες αυτών των παιδιών που χάθηκαν τόσο άδικα και η νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία και σημασία για όλους. Θέλουμε να την αφιερώσουμε σε αυτά τα παιδιά.

Σε καθαρά αγωνιστικά θέματα, φυσικά και μας έμεινε μία πολύ πικρή γεύση από το παιχνίδι με τον Άρη. Είναι όμως ένα παιχνίδι που το αφήσαμε στην άκρη και το μυαλό μας είναι μόνο στον αγώνα με τη Λάρισα.

Είναι αλήθεια ότι αυτή την φορά έχουμε καλύτερη εικόνα, ξέρουμε περισσότερα πράγματα για τον αντίπαλο από ότι στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Πρέπει να προσέξουμε το ρυθμό του αγώνα, παίζουν πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να το ελέγξουμε αυτό για να μην έχουμε προβλήματα.

Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις το αήττητο στην έδρα σου και για μας που παίζουμε για πρώτη φορά στο γήπεδό μας, θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη, να προσφέρουμε και ωραίο θέαμα στους φιλάθλους μας που θα έρθουν να μας δουν.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …