Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σχίζας:”Ο τραυματισμός μου και η πίστη στο πλάνο”

Σχίζας:”Ο τραυματισμός μου και η πίστη στο πλάνο”

Στον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που τον άφησε εκτός στο παιχνίδι με την Σομπατέλι στάθηκε ο Σταύρος Σχίζας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, εκτιμώντας ότι δεν θα έχει πρόβλημα στην προσεχή αναμέτρηση με τον Κολοσσό.

Παράλληλα, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στους Ροδίτες εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι αν ακολουθήσουν το πλάνο έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν την νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έπεσα λίγο περίεργα στο έδαφος σε μια φάση στο τρίτο δεκάλεπτο. Αρχικά νόμιζα ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά μετά την μαγνητική εξέταση αναγκάστηκα να μείνω εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες και να χάσω το παιχνίδι μας στην Ουγγαρία για το Basketball Champions League.

Τις τελευταίες δύο μέρες, πάντως, δεν αισθάνθηκα κάτι στις προπονήσεις που κάναμε. Έβγαλα χωρίς θέματα την προπόνηση της Παρασκευής και νομίζω ότι δεν θα έχω προβλήματα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντως, χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε πώς θα αντιδράσει το πόδι.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με τον Κολοσσό. Είναι μια πολύ καλά προπονημένη ομάδα με αρχές που ειδικά μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Έχει πολύ καλούς ξένους και αρκετούς καλούς σουτέρ, ενώ τρέχει καλά το γήπεδο στον αιφνιδιασμό.

Εμείς μπορεί να μην τα έχουμε πάει τόσο καλά στα τελευταία παιχνίδια, αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος ότι αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι και μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο, έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Καμπερίδης διετίας στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν, και προχώρησε σε μια πολύ…