Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Σαλούστρος:”Επικίνδυνο και φιλόδοξο το Λαύριο, αλλά εμείς την δουλειά μας!”

Σαλούστρος:”Επικίνδυνο και φιλόδοξο το Λαύριο, αλλά εμείς την δουλειά μας!”

saloustros 1

Επικίνδυνο και φιλόδοξο χαρακτήρισε το Λαύριο ο Χρήστος Σαλούστρος μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ωστόσο ότι αν το Περιστέρι αντιμετωπίσει το παιχνίδι σοβαρά στην άμυνα ώστε να βάλει τις βάσεις για την επίθεση θα καταφέρει να πάρει την νίκη.

Παράλληλα, σχολίασε το γεγονός των 2 παιχνιδιών την εβδομάδα που δίνει το Περιστέρι, τονίζοντας ότι είναι επίπονο, αλλά είναι προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουν.

Διαβάστε αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι μου

Έχουμε έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα… Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημα που κάναμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Basketball Champions League πολλοί μπορεί να μην το περίμεναν, αλλά εμείς πιστεύαμε σ’ αυτό και το δείξαμε έμπρακτα με την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο!

Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη μέσα στην εβδομάδα στο BCL με την VEF Riga, με τους φιλάθλους μας παρέα μετά από 15 χρόνια σε εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Ανταποδώσαμε 40 λεπτά φωνής από τον κόσμο, με 40 λεπτά (αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά διαστήματα) πολύ καλής απόδοσης και πολύ καλού μπάσκετ, που όλοι ευχαριστήθηκαν.

Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και αυτή τη φορά κόντρα στο Λαύριο. Θέλουμε πάντα δίπλα μας να υπάρχουν οι φίλαθλοι μας, είναι η δύναμη μας!

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχουμε πολύ χρόνο για ξεκούραση, σε αντίθεση με το Λαύριο, που παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Είναι όμως μια νεανική, φιλόδοξη και επικίνδυνη ομάδα, η οποία έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να είμαστε για ακόμη μια φορά προσηλωμένοι στην άμυνα, να ξεκινήσουμε από εκεί και να βάλουμε τις βάσεις στην επίθεση υλοποιώντας όλους τους στόχους τους οποίους θέτουμε στην προπόνηση.

Το πρόγραμμα των αγώνων όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμη πιο επίπονο, όμως είμαστε δυνατοί και έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσουμε στον δρόμο μας…

Χρήστος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Τα παιχνίδια στο Final Four είναι διαφορετικά»

Στο δύσκολο παιχνίδι με την Τενερίφη αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Βασίλης Σπανούλης μ…