Κεντρική Γ' Εθνική Ρήξη χιαστού ο Καλαϊτζίδης!

Ρήξη χιαστού ο Καλαϊτζίδης!

kyriakos kalaitzidis makedonikos

Άσχημα ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κυριάκου Καλαϊτζίδη, καθώς έδειξαν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο φιλικό με την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του Μακεδονικού στάθηκε άτυχος και θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες.

Αναλυτικά:

“Ο playmaker του Μακεδονικού, Κυριάκος Καλαϊτζίδης, θα παραμείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης, μετά τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του

Το χειρότερο δυνατό σενάριο ήταν τελικά αυτό που προέκυψε στην περίπτωση του 19χρονου playmaker του Μακεδονικού. Ο Κυριάκος Καλαϊτζίδης υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Μάλιστα, το σοκ για τον ίδιο αλλά και το σύλλογο ήταν μεγαλύτερο, μετά τα νέα από τη μαγνητική του εξέταση, μιας και οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για μικρότερης έκτασης τραυματισμό.

Η άσχημη είδηση αποτελεί έτσι και την αιτία για την οποία οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο αφιερώνουν στον Καλαϊτζίδη την κυριακάτικη (13/10) νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…