Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ρέθυμνο: “Time out για… Αγγλικά” από τους Ραζή και Χότον

Ρέθυμνο: “Time out για… Αγγλικά” από τους Ραζή και Χότον

Time out Assist 2o Dhmotiko 4 1024x683 e1571837706202

Το Ρέθυμνο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει τη δράση “Time out… για Αγγλικά”. Παίκτες της ομάδας και συγκεκριμένα οι Χότον και Ραζής επισκέφτηκαν σχολείο της περιοχής και είχαν έναν απολαυστικό διάλογο με τους μαθητές.

Αναλυτικά:

“Για 2η συνεχόμενη χρονιά η δράση «Time Out… για Αγγλικά»… μπαίνει στα Δημοτικά Σχολεία του Ρεθύμνου, με τους παίκτες μας να υποστηρίζουν το μάθημα των Αγγλικών.

Ο Χριστόφορος Ραζής και ο Ντέιβιντ Χότον επισκέφθηκαν τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου και την τάξη του ΣΤ’ 2. Οι μαθητές τους υποδέχθηκαν με ένα θερμό χειροκρότημα και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους, πραγματοποιώντας συνέντευξη στην αγγλική γλώσσα. Οι Χότον και Ραζής απόλαυσαν τον διάλογο με τους μικρούς μαθητές, δίνοντας τις απαραίτητες συμβουλές.

Με την ολοκλήρωση της συνέντευξης οι παίκτες μας υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς τους φίλους. Οι επισκέψεις των καλαθοσφαιριστών μας θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής σεζόν και στα υπόλοιπα Δημοτικά Σχολεία του Νομού Ρεθύμνου.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλέκο Πεδιαδίτη και τη δασκάλα των Αγγλικών Ευαγγελία Νικάκη για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…